torsdag 19 januari 2012

Inte helt perfekt.Det går fortsatt framåt med nya symaskinen och det gör mig så glad och sysugen! Har senaste kvällarna jobbat med några bodys. Än så länge går det inte riktigt så snabbt som jag önskar eftersom jag måste sprätta då och då för att få det snyggt. Men det är roligt och mycket roligare att sy riktiga plagg än provlappar! Som rubriken lyder blir det dock inte helt perfekt, vilket gjort att jag börjat fundera på vad jag egentligen ska göra med plaggen jag syr nu när jag övar. Att sälja plaggen till fullpris känns inte bra, men inte heller att bara låta dem ligga i en låda eller slänga dem då det egentligen inte är något fel på dem (förutom några kantbandssömmar som inte hamnat perfekt där jag önskat). Så tillslut har jag bestämt mig för att sälja dem som 2:a sortering.

Först ut är den här bodyn i svarta moln med röda kantband i storlek 68. Modellen är långsmal med tryckknappar i grenen. Läggs ut i på rufi designs facebooksida.


2 kommentarer:

  1. Kul att det går bättre! Jag måste också sprätta en hel del. Det blir massa bodys här hemma :) vill egentligen aldrig ta av bandkantaren, det är ju den som är roligast :) Har sytt en till body med snedsprund idag, det ska bli roligt att se din sen!

    SvaraRadera
  2. Roligt att vi har samma idéer om vad som är snyggt! :) Jag gillar dina plagg för att de är ganska enkla och rena. Inte så hysteriska kombinationer, lite så som jag tänker tror jag.

    SvaraRadera