Köpinformation

Om du önskar beställa något mailar du till rufidesign@gmail.com. Ange gärna ditt namn och adress vid beställningen. 


Priser
Aktuell prislista finner du under fliken "Beställa/Priser". Samtliga priser är inklusive moms. Vid eventuell prisändring gäller det pris som är aktuellt vid din beställning. 

Fraktkostnader
Eventuellt porto tillkommer enligt Postens gällande portotabell.

Betalning
Jag tillämpar förskottsbetalning till Swedbankkonto. Du får alla betalningsuppgifter när jag bekräftar din beställning. Beräknad leveranstid är från det att du gjort din betalning. Tänk på att det kan ta ett par dagar innan jag kan se betalningen på mitt konto.

Leveranser
Jag levererar alla produkter vid ett och samma tillfälle om vi inte kommer överens om annat. Leveranstiden för varor som sys på beställning beror på beställningens omfattning och hur mycket jag har att göra med andra beställningar, mitt vanliga jobb och min familj. Leveranstiden varierar normalt mellan 14-21 dagar. Leveranstiden räknas från det att jag ser att betalningen har gjorts.

Din beställning levereras med brev eller postpaket beroende på vikt och storlek.

Transporter
Jag ansvarar inte för paketet när jag lämnat in det till Posten. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till Posten eller utlämningsstället. Var även vänlig och kontakta mig om varan skadats eller kommit bort under transporten från mig.

Det säkraste transportalternativet är med Postens nya skickatjänst. Paketet blir då spårbart och du får en avi på din mobil eller mail när paketet nått närmsta postutlämning. Detta alternativ kostar ibland lite extra jämfört med den vanliga postgången.