söndag 28 oktober 2012

Datorkrasch

Här är det lugnt och stilla för tyvärr så kraschade min dator några timmar efter att jag gjort det senaste inlägget. Tur för mig att jag plublicerade bilderna när jag gjorde, några andra försvann nämligen för alltid tror jag. Hur som blir det lite dåligt med uppdatering här tills ny dator är införskaffad. Tills dess uppdaterar jag med mobilbilder på facebooksidan då och då, eller om jag, som idag har tur och kan låna makens jobbdator och kan göra ett bildlöst inlägg här.

Ganska mycket händer som vanligt bakom kulisserna. Lite nya tyger är på gång in. Några har redan synts på facebook, så spana där om ni blir nyfikna. Ett superfint tyg med vintermönster och ett färgstarkt med savanndjur! Mer info kommer om de andra tygerna när de kommit hem. 

Lite nyheter bland klädmodellerna har jag också hunnit med när jag minskat tiden med mail och blogg lite. Snart är det möjligt att beställa både muddbyxor och långkallingar i större storlekar. Måste räkna lite på pris så återkommer jag med mer info. En annan nyhet är sångtärningar. Har sytt min första i helgen. Men vad är då en sångtärning kan man ju undra? Jo, en skummgummitärning med tyg som ska inspirera till att sjunga olika barnsånger. Som en sångpåse ungefär, fast man kastar tärning istället för att leta i en påse. Kommer troligen inte sy dem på beställning, men snart kommer första till försäljning!

Slutligen vill jag passa på att be om ursäkt om jag missat att svara på någon/någras mail. Är så mycket svårare att få överblick bland mailen i telefonen och jag är rädd att det är någon som glömts bort i röran. Om det känns bekant, maila igen snälla ni! Och slutligen, trevlig helg och passa på att njuta av det härliga vädret! Själv ska jag sätta mig med skoluppgifter alldeles strax.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar