söndag 7 oktober 2012

Födelsedagspresent till lilla M


Den här härliga blandningen av färger och mönster fick lilla M i 1 års present av sin mormor! En  riktigt härlig beställning att sy. Blev lite nykär i farfarströjsmodellen, just den modellen ihop med hjärtan är något som aldrig blir fel känns det som.

Annars går det mesta ganska långsamt här. Känns som familjen varit sjuka precis hela hösten än så länge, men under de senaste två veckorna har vi slagit något slags rekord. Förra veckan ögoninflammation x1, den här veckan halsfluss x1 och förkylning x3. Nu är det c-vitamin, vila och varmt att dricka som gäller. Och så lite sy emellan åt när lusten och orken sammanfaller!

4 kommentarer:

 1. Tråkigt med sjukor! Hoppas ni blir friska snart allihopa! Vilka färgglada plagg du har sytt! Håller med om att farfarströjorna är riktigt fina. Men du, hur gör man så fina collage?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder ett gratisprogram, Picasa tror jag det heter (kan kolla på dator senare i veckan när jag är hemma). Det är ganska stelbent och jag skulle ofta vilja påverka lite mer, men i brist på bättre fungerar det bra!

   Radera
 2. Åh, så stiligt! Du råkar inte ha extra av hej-tyget som du inte vet vad du vill göra med... Missade det hos Strömming tyvärr.
  Och usch och fy för alla sjukdomar. De tär verkligen på humör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det tråkigt med sjukor, känns som det aldrig tar slut just nu! Har aldrig riktigt gillat hajarna förut, men med svart blev de så snygga så jag måste behålla dem och sy något till R också. Men jag ska ha dig i åtanke om jag ändrar mig!

   Radera