måndag 19 november 2012

En favorit
Här kommer en riktig favoritkombo! Den lilla herrn på bilden jobbade hårt med idoga påtryckningar och tillslut blev det faktiskt en tröja i det fantastiskt fina garagetyget från Strömming. Höll i samma veva på att rita om mitt byxmönster till större storlekar, så det passade himla bra att sy ett par matchande velourisar som provsömnad. Tyvärr drog det sig lite vid kantbanden på fickorna, men som tur är syns det mest när byxorna är på.

Något jag funderat på en del på sistone är om det finns något bra sätt att fota lite större kläder på. En provdocka vore ju grymt, men med tanke på vår redan överfyllda 2:a, tror jag det måste vänta. Så, hur brukar ni andra fota era plagg? Liggande, hängande eller vad tycker ni blir bäst?

4 kommentarer:

 1. Vilket mys-set! Å, ni bor i en tvåa och du får ändå plats med dina maskiner? Det är imponerande :) Jag fotar på golvet och så frilägger jag sen... Men jag håller med, lite pyssligt är det allt att få till bra bilder!

  SvaraRadera
 2. Haha, ja, fast om de verkligen får plats går ju att diskutera. En står oftast framme och de andra glöms i ett skåp. Tygerna är mitt största problem, de tar mer och mer plats för varje månad som går verkar det som :-)
  Frilägga är verkligen något jag skulle vilja bli bättre på. Vad använder du för program?

  SvaraRadera
 3. Vad snygg tröjan blev med de bruna velourisarna! Klockren kombo.

  SvaraRadera