lördag 21 april 2012

Fantastiska små figurer
Ibland har jag lite svårt att ta emot beröm för det jag syr. Många tyger är så fantastiskt fina och ofta tycker jag själv att det är just tygerna som gör plaggen. En av mina absoluta favoritillustratörer, som dessutom ritat väldigt många av de tygerna jag gillar att sy i är Johanna Ahlard. Spana gärna in hennes blogg, hon ritar alldeles fantastiska figurer och har ett otroligt kreativt sinne!

Två fantastiska tyger som just Johanna Ahlard ritat är Znoks drakar och Liandlos rödluvan som bodieserna ovan är sydda i. En beställning med önskemål om bodies i storlek 86. Mönstret är ungefär som det jag sytt mindre bodies i tidigare, dock något något vidare över kroppen då jag själv upplever att lite större barn behöver lite mer rörelsevidd än de riktigt små bebisarna.

Mönster: Eget bodymönster i storlek 86. BV -1. 

Material: Brun jersey med drakar från Znok. Jersey med rödluvantryck från Liandlo. Brun interlock till kantband från Hilco. 
 

3 kommentarer:

  1. Håller med om att drakarna är underbara!

    Men det gäller ju att göra tygerna rättvisa. Och det gör du ju med råge =)

    SvaraRadera
  2. Åh så fina bodysar! Jag gillar rödluvan :-) Farfarsknäppning har jag inte vågat mig på än, det får nog bli nästa projekt! Kommer att besöka dig fler gånger och hämta inspiration!

    SvaraRadera