tisdag 29 november 2011

Marknadshelg och julklapparI helgen har rufi stått på julmarknad. Hela helgen höll julmarknaden på och när väderrapporterna siade regn och storm var jag väldigt glad att det var inomhus vi skulle stå. Marknaden var riktigt mysig och många kom förbi och kikade på rufi-kläderna och gladde mig med sina kommentarer!

Tusen tack till alla er som kom förbi i helgen!

Jag skulle inte vilja säga att jag haft så mycket julkänning tidigare, men efter lite julpyntande, en adventsfika och snöfall på söndagskvällen tycker jag ändå att det känns lite närmare än tidigare. Om inte annat så märks det på alla julklappsbeställningar som trillat in. Väldigt roligt att jag får vara med i julklappsplaneringen! Ni som inte fått ordentliga svar på era mail, det kommer, nu efter julmarknaden är det fullt fokus på beställningar igen. För er som fortfarande funderar på att beställa något vill jag bara förvarna om att det kan komma ett beställningsstopp om jag känner att det börja bli mer beställningar än jag hinner med mellan jobb och familj.

Ett tips kan även vara att ta en kik i butiksbloggen som är uppdaterad med massa nytt!

2 kommentarer:

  1. Hej Rufi! Hoppas du blir sysugen snart igen för jag saknar dina inlägg. Du syr ju så himla snygga grejor, kikar in här ibland och dregglar över byxorna här i inlägget bland annat. Har du också köpt en coverpro? Läste något om ny maskin på facebook...

    SvaraRadera