söndag 30 september 2012

Nya dregglisar


Idag blir det bara ett kort inlägg för att tala om att jag lever! Några stora beställningar kombinerat med jobb, studier, loppis-anordnande och VAB har inte gett mycket tid över för att blogga. Sytt har jag gjort och när jag ändå sydde dregglisar till en beställning passade jag på att sy dubbletter av några av dem. Alla dregglisar på bilden är till salu, mer info hittar du i butiken!

söndag 16 september 2012

Välkommen-till-världen present.


Några av mina fina vänner fick barn för bara några veckor sen. De hade själva alldeles innan gjort en beställning på ett på viol-muddisar, så det gick inte att låta bli att sy en matchande present.  Fåren från Strömming design är verkligen söta och tyget är riktigt mjukt och skönt. Gillar att plaggen matchar men funkar fint med något enklare till båda två. Tyvärr har förkylningar och uppbokade helger gjort att vi inte fått sett fina M live ännu så plaggen har fått ta postvägen i väntan på att vi får till ett besök. Helgerna fortsätter bokas lika snabbt som förkylningarna kommer, men vi längtas efter att få se henne, hela familjen!

Mönster: Eget, omlottbody storlek 56, muddbyxor storlek 56.

Material: Ekologisk jersey med får från Strömming Design, jersey med lila violer från Znok Design, lila mudd från Stoff och Stil, vitt kantband från Hilco och turkosa knappar från 3exter.


onsdag 5 september 2012

Börsfrossa!


Fick påfyllning på mina börsspännen förra veckan och sen dess har en lite hög nya börsar blivit klara. Finns små många fina tyger som ber om att få bli en börs, går helt enkelt inte att låta bli. De här syddes i ren skaparglädje tillsammans med några beställda börsar. Några av de på fotot såldes snabbt på facebooksidan och övriga finns till salu i butiken!

tisdag 4 september 2012

Krokodilen i bilen!


Jag måste ju erkänna att jag blir lite löjligt glad när sonen hittar favoriter bland mina tyger! För någon vecka sen erbjöd jag honom att jag kunde sy tröjor i de tyg han gillar och efter det har han nästan dagligen slitit det här tyget ur tyghyllan. Bilar och krokodiler, det är nog ungefär så bra det kan bli när det är som bäst i hans värld. Tyvärr glömde jag att fånga honom på bild i morse med nya tröjan och ett par röda velourisar, riktigt färgglad och redo för en dag på förskolan. Lite tråkigt när jackan åkte på bara, så en mössa i samma tyg är nog ett måste i höstgarderoben!

Mönster: Långärmad tröja storlek 98, eget mönster.

Material: Jersey med krokodilen i bilen från Liandlo, svart mudd från Stoff och Stil.